Paprika-champignonsoep met Sandwich

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

hoofdgerecht met vlees

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 voorgebakken ciabatta, 1 groene paprika, 250 g gerookte spekblokjes, 1 pakje Franse Champignonsoep (Honig), 1/2 potje tomatentapenade (a 140 g), wat rucolablaadjes, 75 g achterham (plakjes), 3 el slagroom
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 225 graden. Ciabatta bakken. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. In soeppan spekblokjes in ca 3 min. uitbakken. Paprika erdoor scheppen en ca 2 min. meebakken. Pakje soep toevoegen en al roerend met een garde 1,5 l koud water erbij schenkeen. Soep al roerend aan de kook brengen, met deksel schuin op de pan ca 5 min. laten doorkoken (af en toe roeren). Intussen ciabatta opensnijden, besmeren met tapenade en de onderste helft beleggen met ruccola en ham. Bovenkant er weer opleggen en de ciabatta in 4 punten snijden. Room door de soep roeren en op smaak brengen met zout en peper.

Serveertip

Soep serveren met sandwich.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

snelleklaartje avatar
snelleklaartje

Doorsturen

Home Recepten