ITALIAANSE KARBONADES

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

hoofdgerecht met vlees

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 courgettes, 50 g boter of margarine, 4 schouderkarbonades, Italiaanse kruiden, 450 g aardappelschijfjes, 1/2 flesje sun-dried tomatosauce van Heinz
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Courgettes schoonmaken en in blokjes snijden. In grote koekenpan helft van boter verhitten. Karbonades bestrooien met zout en peper en op hoog vuur in 10 min. aan beide kanten bruin bakken. Courgette, kruiden, zout en peper toevoegen en 2 min. meebakken. Vuur lager zetten en met deksel op de pan ca 10 min. laten sudderen. Intussen in een andere koekenpan rest van boter verhitten en aardappel schijfjes bakken.

Serveertip

Karbonades serveren met courgette, aardappel en saus.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

snelleklaartje avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten