1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. MINI-GROENTEN GEVULD MET GEMBERKAAS

MINI-GROENTEN GEVULD MET GEMBERKAAS

Door: snelleklaartje

  • Internationaal, Vegetarisch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 22-07-2003

Ingrediënten 4 personen


150 g roomkaas, 3 bolletjes stemgember, 4 cherrytomaatjes, 2 minipaprika's, 1 komkommer



Vegetarisch voorgerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Roomkaas losroeren met 2 eetlepels gembersiroop uit pot. Gember fijnsnijden en door kaas mengen. Tomaatjes en paprika's wassen, schoonmaken en overlangs halveren. Komkommer wassen en in 4 stukken snijden van ca 6 cm en voorzichtig uithollen. Groenten vullen met gemberkaas en over 4 borden verdelen.

Serveertip

Tomaatjes serveren bij gevulde groenten.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van snelleklaartje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top