Pittige tartaar

  • Fusion, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 22-07-2003

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
- 4 tartaartjes


- 50 gram Blue Band margarine


- cayennepeper


- 4 plakken rauwe ham


- 1 grote vleestomaat


- 1 dl bouillon

- bosje peterselie, gehakt

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak de tartaartjes in de margarine rondom bruin en gaar. Kruid ze met cayennepeper en wat zout. Bak naast de tartaartjes de plakken ham knapperig en leg de ham op de tartaar. Snijd de tomaat in 4 plakken. Bak ze kort om en om en leg ze op de ham. Blus het braadvet met de bouillon en bestrooi het geheel met gehakte peterselie.

Serveertip

Lekker met gekookte aardappelen en broccoli.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten