1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Tostada met mozzarella en basilicum

Tostada met mozzarella en basilicum

  • Spaans, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 22-07-2003

Ingrediënten 6 personen


1 ciabataa, in sneetjes van ca. 2 cm. dik, 60 ml. olijfolie, 75 gram zongedroogde tomatenpuree, 180 gram bolletjes mozzarella, elk bolletje in 5 plakjes, 100 gram basiliucumblaadjes, fijngesneden of hele blaadjes



Te gebruiken als tapas

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Gril de sneetjes ciabatta 2-3 minuten aan elke kant. Besprenkel ze royaal met olijfolie en bestrijk ze met de tomatenpuree. Maak de tostade af met plakjes mozzarella en basilicum.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cuisine_monique


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cuisine_monique
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top