Chipolatapudding met aardbeien-kersencompote

  • Nederlands, Nagerecht
  • 0-10 min.


Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 klein potje kersen zonder pit a 340 g uitgelekt, 6 el aardbeienjam (C1000 Selectie), kaneelpoeder, 1 bak Mona Chipolatapudding
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Controleer de kersen op pitten en breng de jam aan de kook.
Schep de kersen en kaneelpoeder naar smaak erdoor en laat de compote op een laag vuur 2 min. koken.
Zet de pan in een bak koud water en laat de compote afkoelen.
Stort de pudding op een schaal, snijd hem aan tafel in punten en serveer met de compote.

Bron

C1000

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

chaootje avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten