1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Spaghetti
  5. Spaghetti met drie soorten vis

Spaghetti met drie soorten vis

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-07-2003

Ingrediënten 4 personen


300g spaghetti/2 teentjes knoflook/1 courgette/100g zwarte olijven zonder pit/1 blik tonijn in olie/1 blik ansjovisfilet(48 g)/1/2 blikje zalm(a 213 g)3 eetl olijfolie/1 blikje tomatenblokjes/2 eetl kappertjes/peper(versgemalen)/50 g Parmezaanse kaas



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing.Koflook pellen en snipperen.Courgette wassen,schoonmaken en in blokjes snijden.Olijven in plakjes snijden.3 soorten vis laten uitlekken.Ansjovis in stukjes snijden.Eventueel afspoelen om zoute smaak te verminderen.Olie verhitten en knoflook ca 1 min fruiten.Courgettesblokjes toevoegen en ca 2 min meebakken.Tomatenblokjes en olijven toevoegen en ca 5 min zachtjes stoven.Laatste min vis en kappertjes meewarmen.Breng op smaak met peper.Spaghetti en saus mengen.Over 4 borden verdelen en garneren met flinters Parmezaanse kaas.

Serveertip

Serveren met een frisse salade



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van msweersgehl


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van msweersgehl
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top