1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Franse keuken
  5. Biefstuk
  6. Een overheerlijke biefstuk met een roquefortsaus

Een overheerlijke biefstuk met een roquefortsaus

Door: marianneoud

  • Frans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 17-07-2003

Ingrediënten 4 personen


4 biefstukjes bijvoorbeeld Kangoeroe 2 el. boter 100 gram Roquefort ca. 2 dl koksroom 1 el gehakte peterselie beetje melk



Een culinaire hoogstandje vind ik zelf.Heb de (kangoeroe) biefstuk geserveerd in een kleine koekenpan met wat saus en die op het bord geplaatst samen met wat sla en wat aardappelduchesses. SUPER simpel en het staat helemaal TOP. Zie de foto die ik erbij heb gemaakt.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak de saus: Doe de room in een steelpan en zet dit op een laag vuur. Doe nu de roquefort er bij en blijf roeren. Voeg eventueel wat melk toe als de saus te dik is. Doe als laatste de peterselie erbij.
Bak nu de biefstukjes in de boter 4 minuten aan elke kant. Dien op met de saus.

Serveertip

Lekker glaasje wijn er bij!



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top