BROODJE HETE BIEFSTUK

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.

Dit recept is een variant op een Surinaamse lekkernij: "broodje steak". Wees voorzichtig met de peper, want deze is zeer scherp.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 plakjes entrecote a la minute, 1 Madam Jeanettepeper, 1 eetlepel azijn, 2 eetlepels olie, 4 pistoletjes, 4 blaadjes sla
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snijd de plakjes vlees elk in 10 reepjes en snijd de peper in reepjes. Meng de peper en de azijn met het vlees. Laat alles, afgedekt, 2 uur in de koelkast marineren.

Bereidingswijze

Verhit de olie en bak hierin al omscheppende de reepjes vlees 2 minuten op een hoog vuur. Laat ze nog 2 minuten zachtjes stoven. Verwijder de stukjes peper. Snijd de broodjes open en beleg ze met sla en warm vlees.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

winnie5830 avatar
winnie5830

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten