1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Bierpap

Bierpap

Door: marjonlin

  • Nederlands, Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 16-07-2003

Ingrediënten


2 el bloem, 1 flesje donkerbier, 1 liter melk, suiker.



Dit is een typisch limburgs recept gekregen van mijn oma. Echt verrukkelijkkkkkkkkk

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Eerst melk koken, gas klein zetten en voorzichtig bier erbij doen en daarna binden met bloem. Voeg naar smaak suiker toe.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marjonlin
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top