Saus met jonge sjalotjes met stengel

  • Belgisch, Saus/dressing
  • 20-30 min.

Pittige saus , die zich uitstekend leent voor lamsbout of lamsschouder

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
-5 nootjes boter
-2 bussels jonge sjalotjes met stengel
-3 tenen fijn gehakt knoflook
-1 eetlepel cognac
-zout en peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-nee de tijd om de sjalotjes met stengel, de knoflook, zout en peper zorgvuldig in de boter te leggen
-als de lamsschouder klaar is, in zeer smalle plakjes snijden en op een diepe schaal leggen
-de braadpan deglaceren met de cognac en de jus en de vloeistof van het snijden , bij de saus voegen
-overgiet het vlees met de saus

Serveertip

*geef er gegratineerde raapjes met room bij

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar
marcdepester

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten