1. Home
  2. Recepten
  3. Mozarella
  4. Kabeljauw met tomaal, mozarella en basilicum

Kabeljauw met tomaal, mozarella en basilicum

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 15-07-2003

Ingrediënten 2 personen


300 gram kabeljauw filet - bakje cherry tomaatjes - handjevol verse basilicum - 1 bol mozarella kaas - 100 gram geraspte (parmezaanse) kaas


Verder heb je nodig


Ondiepe ovenschaal


Klaar in 10 minuten ! En bovendien erg lekker. Een recept van Jamie Oliver ...

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 180/200?.
Besprenkel de ovenschaal met een beetje olie. Leg de vis in de ovenschaal en bestrooi naar smaak met zout en peper.
Snijd de tomaatjes doormidden en verdeel deze verspreid over de vis. Verdeel een handjevol verse basilicum verspreid over de vis. Snijd de mozarella in kleine stukjes en verdeel deze verspreid over de vis. Het hoeft vooral niet al te netjes, maar gewoon lekker rommelig alles over de vis verdelen. Bestrooi alles nu met een laagje geraspte (parmezaanse) kaas.

Bereidingswijze

Zet de schaal onafgedekt ca. 20 a 30 minuten in de oven.

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Lekker met een beetje pasta (mie-nestjes bijvoorbeeld), evt. een beetje pesto door de pasta. En een lekkere frisse salade.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jkraanen


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jkraanen
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top