Galiameloen met ham en Porto.

  • Belgisch, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 14-07-2003

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
ontbolsterde en fijngehakte noten: 1 soeplepel
rauwe ham: 300 gram
rode Porto: 2 glaszen
Galia meloenen: 2
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd de meloen in twee en snijd getande randen aan elke helft. Haal met een mesje voor aardappelnootjes bolletjes uit de meloen en vul hiermee de halve meloenen op. Giet de porto over de meloenbolletjes.- Hak de walnoten en strooi ze over de meloen.- Leg de meloenhelften op borden en schik er de sneden ham mooi naast.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten