1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. ananaspunch (warm)

ananaspunch (warm)

  • Nederlands,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 14-07-2003

Ingrediënten


1/2 liter blik ananas
1 fles witte wijn
suiker
1/2 dl rum



Een vlammend drankje

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De ananas in kleine stukjes verdelen.
Witte wijn en ananas met het vocht uit het blikje tot tegen de kook aan verhitten.
Met suiker op smaak brengen.
Rum in een soep- of juslepel boven een spiritusvlam verwarmen, daarna door de lepel iets scheef te houden de alcoholdamp aansteken en de brandende rum bij de bowl gieten.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van proost_cheers


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van proost_cheers
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top