Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Ananaspunch (koud)

Ananaspunch (koud)

Door: proost_cheers

  • Nederlands,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 14-07-2003

Ingrediënten


1 ananas
1/2 kg suiker
sap van 4 citroenen
1 fles Rijnwijn
1/2 fles arak



Met Rijnwijn

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De ananas schillen en het vruchtvlees in kleine stukjes snijden.
In een bowlkom leggen, de suiker erover strooien en afgedekt een paar uur laten intrekken.
Citroensap, wijn en arak erbij gieten en koud wegzetten tot gebruik.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van proost_cheers
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top