1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Ananaspunch (koud)

Ananaspunch (koud)

Door: proost_cheers

  • Nederlands,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 14-07-2003

Ingrediënten


1 ananas
1/2 kg suiker
sap van 4 citroenen
1 fles Rijnwijn
1/2 fles arak



Met Rijnwijn

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De ananas schillen en het vruchtvlees in kleine stukjes snijden.
In een bowlkom leggen, de suiker erover strooien en afgedekt een paar uur laten intrekken.
Citroensap, wijn en arak erbij gieten en koud wegzetten tot gebruik.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van proost_cheers
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top