1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Aziatische keuken
  5. Toss kabab

Toss kabab

Door: maria233

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 14-07-2003

Ingrediënten 4 personen


500 gram lams of rundvlees.
400 gram aardappelen.
400 gram wortelen.
4 grote uien.
3-4 lepels tomatenpuree.
zout en zwarte peper.
Kaneelpoeder en kurkuma.


Verder heb je nodig


Braadpan


Oud iraans gerecht.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Alles in kleine blokjes snijden wel apart in kommetjes houden.

Bereidingswijze

Snijd de uien klein en fruit ze goudbruin in olie.
doe er de kurkuma bij,niet teveel anders word het bitter van smaak alleen genoeg om een mooie gele kleur te krijgen.
dan een beetje kaneelpoeder erbij.
snijd het vlees in kleine stukjes doe ze bij de uien tot het vlees licht gebakken is,zout en zwarte peper naar smaak toevoegen.
doe er 2-3 glazen water bij en breng het aan de kook,hierna klein zetten voor ongeveer 30-45 minuten.
ontvel ondertussen de tomaten en snijd ze klein ook de wortelen schillen en klein snijden dit alles bij het vlees doen en laten gaarsmoren.
zout en peper naar smaak toevoegen.

Serveertip

Lekker met basmatie rijst of brood.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van maria233
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top