1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Marokkaanse keuken
  5. Kebab
  6. KEBAB

KEBAB

  • Marokkaans, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 13-07-2003

Ingrediënten 4 personen


500 g kalfsfricandeau of kalfslende, 1 ui, 2 eetlepels fijngehakte koriander, 2 eetlepels fijngehakte peterselie, 1 theelepel paprikapoeder, 1 theelepel zout, 1 theelepel zwarte peper, 3 eetlepels olie, satestokjes



Voorgerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd het vlees in blokjes van 2 cm. Pel en snipper de ui. Meng het vlees in een kom met de ui, de koriander, de peterselie, het paprikapoeder, zout, peper en de olie. Laat de kruiden in de koelkast 1 uur of langer intrekken. Leg houten satestokjes in water om verbranden te voorkomen.

Bereidingswijze

Verwarm de barbeque of tafelgrill voor. Rijg steeds enkele stukjes vlees aan stokjes. Rooster het vlees in 8 a 10 minuten gaar. Keer de stokjes halverwege.

Serveertip

Serveer er Marokkaans brood of stokbrood bij!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van winnie5830


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van winnie5830
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top