Een salade van Rucola en zoete aardappelen

  • Frans, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 13-07-2003

Lekker zomers!! Maar dit is natuurlijk ook perfect als voorgerechtje!!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
  • 450 gram zoete aardappelen geschild
  • 200 gram haloumi (schapenkaas)
  • chili olie
  • 200 ram rucola
  • 2 el muntblaadjes
  • 4 sjalotjes fijngesneden
  • DRESSING
  • 1 rood pepertje fijngesneden
  • 2 el sojasaus
  • 2 el limoensap
  • 2 tl bruine suiker.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bestrijk de aardappelen en de haoumi met chiliolie, Rooster ze 1-2 minuten per kant onder de voorverwarmde gril tot de aardappelen en de schapenkaas bruin is, Leg rucola munt en de sjalotjes op een schaal. Leg hier de aardappelen en de haloumi op. Meng voor de dressing het pepertje met sojasaus met sojasaus, limoensap en suiker. Giet de dressing over de salade en serveer.

Laatste reacties

anjakeuken avatar
anjakeuken 14-07-2003

Hoi Marianne, MMMMMMM Geweldig zeg wat een perfecte combinatie...Neem het weer lekker mee hoor dank je wel en groetjes van ANJA....

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten