1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Franse keuken
  5. Een salade van Rucola en zoete aardappelen

Een salade van Rucola en zoete aardappelen

  • Frans, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 13-07-2003

Ingrediënten 4 personen


450 gram zoete aardappelen geschild 200 gram haloumi (schapenkaas) chili olie 200 ram rucola 2 el muntblaadjes 4 sjalotjes fijngesneden DRESSING 1 rood pepertje fijngesneden 2 el sojasaus 2 el limoensap 2 tl bruine suiker.



Lekker zomers!! Maar dit is natuurlijk ook perfect als voorgerechtje!!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bestrijk de aardappelen en de haoumi met chiliolie, Rooster ze 1-2 minuten per kant onder de voorverwarmde gril tot de aardappelen en de schapenkaas bruin is, Leg rucola munt en de sjalotjes op een schaal. Leg hier de aardappelen en de haloumi op. Meng voor de dressing het pepertje met sojasaus met sojasaus, limoensap en suiker. Giet de dressing over de salade en serveer.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top