Turkse kaasflapjes

  • Turks, Borrelhapje
  • 20-30 min.

Deel dit recept

Ingrediënten
* 1 bos peterselie (of verse munt of dille) * 150 g feta * 1 ei * versgemalen zwarte peper * nootmuskaat * 1 blikje gekoeld pizzadeeg * 3 el olijfolie.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200?C. Hak de peterselie heel fijn. Prak in een ondiep bord de feta fijn. Klop in een kommetje het ei los en roer het met de peterselie door de feta. Maal er royaal peper boven en voeg nootmuskaat naar smaak toe. Rol het pizzadeeg uit en knip het in de lengte doormidden. Knip vervolgens de deeglappen elk in ca. 6 vierkantjes (van ca. 5x5 cm). Schep in het midden van elk vierkantje een lepel van het fetamengsel en klap ze dicht tot driehoekjes. Druk de randen goed dicht. Bestrijk de driehoekjes met olijfolie en leg ze op een ingevette bakplaat.

Bereidingswijze

Bak de kaasflapjes in de oven in ca. 10 - 15 minuten goudbruin en gaar.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

hetje50 avatar
hetje50

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten