Italiaanse kipfilet

  • 10-20 min.

Deel dit recept

Ingrediënten
4 enkele kipfilets - 100 gram gedroogde tomaten - 2 tenen knoflook - 50 gram geraspte pecorino - 3 el fijngehakte verse kruiden, bijvoorbeeld peterselie, basilicum, rozemarijn, salie - boter - zout - peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Maak aan de dikke kant van de kipfilets met een scherp mes een klein sneetje en maak een holte in de filets. Probeer de opening zo klein mogelijk te houden. Snijd de gedroogde tomaten klein en hak de gepelde tenen knoflook fijn. Roer de tomaten, kaas, kruiden en knoflook door elkaar. Vul de filets met dit mengsel en bestrooi ze met zout en peper en bestrijk met iets olie. Doe in visklemmen. Grill ze op de barbeque.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

zwarte_poedel avatar
zwarte_poedel

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten