slaatje

  • Salade
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 07-07-2003

basis voor allerlei glutenvrije salades

Deel dit recept

Ingrediënten
gekookte aardappels,
augurken + een beetje van het nat,
zilveruitjes,
gedroogde peterselie, bieslook en uitjes,
Yogonaise (Calve),
snuf zout,
beetje zwarte peper,
Voor een salade met vlees; bijvoorbeeld rest gebraden draadjesvlees of blik corned beef ook mosterd toevoegen.
Voor een zalm-, tonijn- of krabsalade flinke scheut tomaten ketchup er bij
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Kom om alles in door elkaar te roeren en een afsluitbaar doosje

Voorbereiding

De aardappels kun je de dag van te voren meekoken dat scheelt tijd.

Bereidingswijze

Alles in stukjes snijden en door elkaar roeren, de aardappels doe je als laatste. Ik heb bij het recept bewust geen hoeveelheden gezet, gewoon af en toe proeven en eventueel nog iets van het 1 of ander toevoegen.

Serveertip

de salade een dag van te voren maken en in een bakje in de koelkast zetten dan kunnen de smaken goed intrekken. Garneren met een gekookt eitje, augurk, tomaat etc. en klaar!

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten