slaatje
- Salade
- 10-20 min.
- Geplaatst op 07-07-2003
basis voor allerlei glutenvrije salades
Ingrediënten
gekookte aardappels,augurken + een beetje van het nat,
zilveruitjes,
gedroogde peterselie, bieslook en uitjes,
Yogonaise (Calve),
snuf zout,
beetje zwarte peper,
Voor een salade met vlees; bijvoorbeeld rest gebraden draadjesvlees of blik corned beef ook mosterd toevoegen.
Voor een zalm-, tonijn- of krabsalade flinke scheut tomaten ketchup er bij
Benodigdheden
Kom om alles in door elkaar te roeren en een afsluitbaar doosjeVoorbereiding
De aardappels kun je de dag van te voren meekoken dat scheelt tijd.
Bereidingswijze
Alles in stukjes snijden en door elkaar roeren, de aardappels doe je als laatste. Ik heb bij het recept bewust geen hoeveelheden gezet, gewoon af en toe proeven en eventueel nog iets van het 1 of ander toevoegen.
Serveertip
de salade een dag van te voren maken en in een bakje in de koelkast zetten dan kunnen de smaken goed intrekken. Garneren met een gekookt eitje, augurk, tomaat etc. en klaar!
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties