kokoskoek met noten

  • Tussendoortje
  • 20-30 min.

glutenvrije koek, die goed in de diepvries te bewaren is en je eventueel bevroren mee kunt nemen naar werk, school of strand!

Deel dit recept

Ingrediënten
4 eieren
250 gram geraspte kokos (Toko)
200 gram cashew noten (zakje)
100 gram suiker (inclusief een beetje vanillesuiker)
50 gram rijstemeel
snufje zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
deegkom, mixer, bakblik met bakpapier,oven

Voorbereiding

oven voorverwarmen op 170 graden (hetelucht)

Bereidingswijze

De eieren met de suiker schuimig kloppen, dan de kokos toevoegen het meel en het zout en als laatste de cashewnoten. Met behulp van een lepel hoopjes op het bakblik maken van ongeveer 1 cm hoog en plat drukken. De grote bepaal je zelf. 25 a 30 minuten in de voorverwarmde oven en af laten koelen op een rooster.

Serveertip

Direct eten en een gedeelte in de diepvries bewaren. Ze zijn goed mee te nemen.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marianvisser avatar
marianvisser

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten