kokoskoek met noten
- Tussendoortje
- 20-30 min.
glutenvrije koek, die goed in de diepvries te bewaren is en je eventueel bevroren mee kunt nemen naar werk, school of strand!
Ingrediënten
4 eieren250 gram geraspte kokos (Toko)
200 gram cashew noten (zakje)
100 gram suiker (inclusief een beetje vanillesuiker)
50 gram rijstemeel
snufje zout
Benodigdheden
deegkom, mixer, bakblik met bakpapier,ovenVoorbereiding
oven voorverwarmen op 170 graden (hetelucht)
Bereidingswijze
De eieren met de suiker schuimig kloppen, dan de kokos toevoegen het meel en het zout en als laatste de cashewnoten. Met behulp van een lepel hoopjes op het bakblik maken van ongeveer 1 cm hoog en plat drukken. De grote bepaal je zelf. 25 a 30 minuten in de voorverwarmde oven en af laten koelen op een rooster.
Serveertip
Direct eten en een gedeelte in de diepvries bewaren. Ze zijn goed mee te nemen.