1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Montignac-brood in de broodbakmachine.

Montignac-brood in de broodbakmachine.

  • Belgisch, Brood
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 07-07-2003

Ingrediënten


250 g fijn voltarwemeel.
100 g meel voor haverzemelenbrood.
180 g magere yoghurt.
130 g fijngeraspte appel.
17 g biologische meelverbeteraar voor bruin brood.
10 g verse gist of 5 g droge gist.


Verder heb je nodig


Broodmachine.


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Gebruik het programma voor volkorenbrood.
Belangrijk: Dit recept is minder geschikt voor de timer. Je hebt namelijk kans dat de yoghurt bederft en het brood wordt minder hoog.

Bereidingswijze

De ingredienten toevoegen in deze volgorde :

de helft van het voltarwemeel-
de appel en de yoghurt-
de rest van het voltarwemeel-
het haverzemelenmeel-
de meelverbeteraar-
de gist.

Serveertip

Bron:Aveve bloem.Suzieclub.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ghislaine000


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ghislaine000
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top