Indiase visstoofschotel

  • Indiaas, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.

Een kruidige visstoofschotel met aardappelen, paprika en de traditionele Indiase specerijen.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
-2 eetlepels olie
-1 th lepel komijnzaad
-1 gesnipperde ui
-1 rode paprika in dunne reepjes
-1 teen knoflook uit de pers
-2 rode pepers fijngehakt
-2 laurierbladeren
-1/2 th lepel zout
-1 th lepel: gemalen komijn ; gemalen koriander en chilipoeder
-400 g tomatenblokjes uit blik
-2 grote aardappels in blokjes van 2,5 cm
-300 ml visbouillon
-4 kabeljauwfilets
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-verhit de olie en bak het komijnzaad 2 min, tot het begint te spetteren
-voeg ui, paprika, knoflook, pepers en laurier toe en bak alles 7 min tot de uitjes bruin zijn
-voeg zout, komijn, koriander, chilipoeder toe en bak nog eens 4 min
-voeg tomaten, aardappelen en visbouillon toe
-breng aan de kook en laat nog 10 min sudderen
-voeg de visfilets toe en dek de pan af
-laat de inhoud 10 min sudderen tot de vis gaar is

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar
marcdepester

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten