SCHOTSE EIEREN
- Multi-cultureel, Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op 06-07-2003
recept meegenomen uit Zuid-Afrika Lekker als hoofdgerecht met groenten en salade, maar ook als borrelhap in plakken
Ingrediënten
5 eieren gaar gekookt en gepeld - 2 snijen brood zonder korst - 1 grote ui fijn - 1 e olie - 500g rundergehakt - 1 e peterselie fijn - 1 teentje knoflook fijn - 1 t marjolein fijn - 1 t zout - 1/2 t peper - bloem - eiewit geklopt met wat olie - parneermeelBereidingswijze
-week brood in melk en knijp uit en maak fijn -fruit ui in olie -meng ui en overige ingredienten goed -vouw 1/5 van gehakt mengsel om elk ei - haal ballen door bloem erna eiewit en dan door parneermeel, bedekt goed -frituur of bak in koekepan tot gaar en mooi bruin van kleur -ontvet op keukenpapier
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties