SCHOTSE EIEREN

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 06-07-2003

recept meegenomen uit Zuid-Afrika Lekker als hoofdgerecht met groenten en salade, maar ook als borrelhap in plakken

Deel dit recept

Ingrediënten
5 eieren gaar gekookt en gepeld - 2 snijen brood zonder korst - 1 grote ui fijn - 1 e olie - 500g rundergehakt - 1 e peterselie fijn - 1 teentje knoflook fijn - 1 t marjolein fijn - 1 t zout - 1/2 t peper - bloem - eiewit geklopt met wat olie - parneermeel
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-week brood in melk en knijp uit en maak fijn -fruit ui in olie -meng ui en overige ingredienten goed -vouw 1/5 van gehakt mengsel om elk ei - haal ballen door bloem erna eiewit en dan door parneermeel, bedekt goed -frituur of bak in koekepan tot gaar en mooi bruin van kleur -ontvet op keukenpapier

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten