KAAS SCHONES

  • Multi-cultureel, Banket
  • 30-60 min.

recept meegenomen uit Zuid-Afrika (van oorsprong engels)

Deel dit recept

Ingrediënten
200g bloem - 2 t bakpoeder - 1/4 t zout - 1 t droge mosterdpoeder - 100ml melk - 25ml gesmolten boter - 2 eieren iets opgeklopt - 200g geraspt belegen kaas
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-zeef droge ingredienten -voeg kaas, boter en eieren toe en meng goed -meng melk er goed door -laat eetlepels vol op bakplaat glij -bak 15 min. bij 140*C

Serveertip

lekker tussendoor

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

deonart avatar
deonart

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten