ragout van gehakt

  • Goedkoop en snel, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

simpel maar lekker, vooral met rijst.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
p gehakt - gehaktkruiden - potje vleesbouillon - bloem - 1 vleesbouillonblok - kerrie - vleeskruiden - champignons.
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 481,21 kcal
Koolhydraten 16,31 g
Eiwitten 27,01 g
Vetten 31,83 g

Voorbereiding

gehakt aanmaken met gehaktkruiden en balletjes van draaien. gehaktballetjes in water gaar koken.

Bereidingswijze

ragout maken: boter in de pan smelten, bloem erbij doen en gaar laten worden. de bouillon erbij doen, roeren tot een gladde saus.( evt water toevoegen)voeg bouillonblok, kerrie en vleeskruiden naar smaak toe.
schep de gehaktballetjes erdoorheen.
tip: bak champignons in de boter voor de bloem erbij gaat.

Serveertip

lekker met rijst.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

vakantiekok avatar
vakantiekok

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten