Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Fruitige Kalfslappen

Fruitige Kalfslappen

Door: chantalp

  •  ,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 04-07-2003

Ingrediënten 6 personen


6- 170 gr. kalflappen2 eetl. olijfolie1 eetl. basilicum4 eetl. suiker4 eetl. water1/4 theel. gemalen kaneel2 kruidnagels1 eetl. sap van een citroenschil1 eetl. sap van een sinaasappelschil2,5 dl. gesneden aardbeien



Ontdek meer:

Voorbereiding

Meng de suiker, water, kaneel, kruidnagelen en het vruchtensap in een steelpannetje, breng het aan de kook. laat de saus sudderen tot het een dikke stroop wordt.

Bereidingswijze

Snijd al het overtollige vet van de lappen. Bestrijk ze met de olie en bestrooi ze met de basilicum. Rooster boven warme houtskolen tot ze gaar zijn.In een mengkom de rest van de ingredienten mengen, de stroop met behulp van een lepel over de lappen doen en opdienen.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chantalp
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top