1. Home
  2. Recepten
  3. Aardbeienpunt met kwark

Aardbeienpunt met kwark

  •  , Banket
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 04-07-2003

Ingrediënten 12 personen


150 gr lange vingers
100 gr minarine (margarine van alpro)
450 gram kwark 0% vet
300 gram kwark 30% vet
enkele druppels zoetstof
5 blaadjes gelatine
1 koffielepel fijngehakte muntblaadjes



Lekker fris puntje taart, in 12 stukken verdeeld
3 point pp

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Week de gelatine blaadjes volgens de verpakking

Bereidingswijze

De lange vingers in een zak doen en met behulp van een deegroller verkruimelen.
Dit mengsel kneden met de minarine en leg het in een springvorm met een doorsnede van ongeveer 26 cm.
Leg indien aanwezig een WW bakvel op de bodem en alles stevig aandrukken.
De aardbeien snijden, beiden soorten kwark erdoor roeren en meng er wat druppels zoetstof door.
De opgeloste gelatine door het aardbeienmengsel scheppen en de munt erdoor roeren.
De vulling over de bodem verdelen en het gebak ca 4 uur in de koelkast op laten stijven

Serveertip

Garneren met een paar stukjes aardbei en blaadjes munt



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vlindertje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vlindertje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top