Wortelsalade

  • Marokkaans, Salade
  • 20-30 min.

Marokkaans bijgerecht; lekker bij en tagine van kip, olijven en citroen

Deel dit recept

Ingrediënten
700 g jonge worteltjes; 1 sjalotje fijngesneden; sap van 1 citroen; 3 el azijn; 1 el olijfolie; 1/2 bosje platte peterselie, gehakt; 1/2 bosje verse koriander gehakt; 1 kfl gemalen komijnzaad; peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de wortelen met wat peper en zout. Laat ze afkoelen in ijswater. Snij ze in blokjes en vermeng met de smaakmakers. Zet op z'n minst 1 uur in de koelkast.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

llheks avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten