1. Home
  2. Recepten
  3. Kinderkeuken keuken
  4. Speculaas

Speculaas

  • Kinderkeuken, Banket
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 02-07-2003

Ingrediënten


625 g zelfrijzende bloem
400 g bruine suiker
175 g boter
1 ei
een half kopje water
een halve theelepel kaneel



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Alle benodigdheden nauwkeurig afwegen en in de beslagkom brengen - Bewerken met de mixer met de deeghaken tot je een glad deeg krijgt - Met de handen een deegbal vormen
het deeg afdekken met aluminiumfolie en een nachtje op een koele plaats of in de koelkast zetten. - De volgende dag: de tafel met bloem bestrooien en het deeg uitrollen tot een dikte van 3 mm.
Met verschillende vormen koekjes uit het deeg steken - De uitgesneden vormen op een ingevette bakplaat leggen.

De koekjes 10 a 12 minuten bakken in een voorverwarmde oven op stand 6 of 180?







Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van graafje_anne


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van graafje_anne
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top