1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Vlaflip met Rabarber

Vlaflip met Rabarber

Door: marijetje2

  • Nederlands, Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 02-07-2003

Ingrediënten 4 personen


- 250 gram rabarber
- 1/2 dl. appelsap
- 3 eetlepels kersenjam
- 4 dl. yoghurt
- 2 eetlepels witte basterdsuiker
- 4 dl. vanillevla
- 4 lange vingers



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Rabarber wassen en in kleine stukjes snijden. In een pan de rabarber en appelsap doen. Rabarber in ca 5 minuten
gaar koken. Van vuur af kersenjam erdoor roeren en vervolgens laten afkoelen. In maatbeker yoghurt en basterd-
suiker door elkaar roeren. In 4 hoge glazen elk 2 eetlepels rabarbercompote scheppen.
Yoghurt erop schenken. Helft van de rabarbercompote erop scheppen. Vanillevla erover verdelen.
Rest van de rabarbercompote erop scheppen.

Serveertip

Garneren met een lange vinger.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marijetje2
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top