Ontbijtkoek

  • Internationaal, Ontbijt
  • 60-120 min.

(Libelle)voor een cakevorm van 20 x 10 cm.
van "M."

Deel dit recept

Ingrediënten
250 g zelfrijzend bakmeel
1 theelepel kaneel
? theelepel kruidnagelpoeder
? theelepel nootmuskaat
100 g bruine basterdsuiker
100 g bloemenhoning
? dl melk
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Vet de vorm in en bestrooi dun met bloem. Zeef meel, zout en de kruiden, voeg suiker, honing en melk toe en maak een soepel beslag. Schep in de vorm en doe er een velletje vetvrij papier op. Bak onderin een oven van 160? voor 1-1? uur. Haal na ? uur het papier eraf. Laat op een rooster uitdampen en bewaar in alufolie.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

llheks avatar
llheks

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten