1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Gevulde tomaat
  5. Gevulde tomaat

Gevulde tomaat

  • , Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 30-06-2003

Ingrediënten


4 rijpe maar stevige trostomaten-50 gram pinda's- 100 gram pesto (rood of groen)- 50 gram verse parmezaanse kaas



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de tomaten in de breedte doormidden.
Rooster de pinda's in een droge koekenpan goudbruin. Hak ze fijn.
Rasp de parmezaanse kaas.
Stapel achtereenvolgens een theelepel gemalen pinda, een klein theelepeltje pesto en vervolgens een beetje geraspte parmezaanse kaas op de gehalveerde tomaat.
Pak de tomaten per stuk in alufolie en leg ze op de barbecue tot de kaas is gesmolten.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zwarte_poedel


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zwarte_poedel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top