1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Satesaus

Satesaus

  • , Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 30-06-2003

Ingrediënten


1 potje pindakaas (aller goedkoopste)
2 dl. ketjap manis
1 eetl. kethup
4 tl. suiker
1 dl. water
1 tl. sambal
1 tl. knoflook
1 tl. djahe
1 ui



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snipper de ui

Bereidingswijze

Smelt boter in de pan, voeg de sambal, knoflook, djahe toe en fruit de ui. Voeg de pindakaas toe en laat dit al roerend smelten. Doe de kethup en suiker bij de pindakaas en roer dit goed toe. Maak de satesaus op smaak met ketjap en verdun het met water om een glad sausje te krijgen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van annaaukje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van annaaukje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top