Satesaus

  • Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 30-06-2003

Deel dit recept

Ingrediënten
1 potje pindakaas (aller goedkoopste)
2 dl. ketjap manis
1 eetl. kethup
4 tl. suiker
1 dl. water
1 tl. sambal
1 tl. knoflook
1 tl. djahe
1 ui
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

snipper de ui

Bereidingswijze

smelt boter in de pan, voeg de sambal, knoflook, djahe toe en fruit de ui. Voeg de pindakaas toe en laat dit al roerend smelten. Doe de kethup en suiker bij de pindakaas en roer dit goed toe. Maak de satesaus op smaak met ketjap en verdun het met water om een glad sausje te krijgen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten