Rabarbertaart

  • Belgisch, Banket
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 28-06-2003

Lekker, fris en supergemakkelijk

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Bladerdeeg,1,2 kg gewassen en goed afgedroogde stukjes rabarber, 1 zakje vanillesuiker,2x1 tas fijne suiker, 1 tas zelfrijzende bloem,4 eieren, wat bloemsuiker
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Bladerdeeg uitrollen en taartbodem ermee bekleden.
Dikke laag rabarberstukjes op de bladerdeeg brengen tot de taarboden bijna gevuld is.

Bereidingswijze

Strooi een zakje vanillesuiker over de rabarber.
Meng een tas suiker met een tas zelfrijzende bloem en strooi over de rabarber.
Meng nog en tas suiker met 4 eieren en klop met een vork, giet dit over de taart.
Bakken op 225?C gedurende een half uur.

Serveertip

Bestrooi na afkoeling met bloemsuiker.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten