1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Rabarbertaart

Rabarbertaart

  • Belgisch, Banket
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 28-06-2003

Ingrediënten 4 personen


Bladerdeeg,1,2 kg gewassen en goed afgedroogde stukjes rabarber, 1 zakje vanillesuiker,2x1 tas fijne suiker, 1 tas zelfrijzende bloem,4 eieren, wat bloemsuiker



Lekker, fris en supergemakkelijk

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Bladerdeeg uitrollen en taartbodem ermee bekleden.
Dikke laag rabarberstukjes op de bladerdeeg brengen tot de taarboden bijna gevuld is.

Bereidingswijze

Strooi een zakje vanillesuiker over de rabarber.
Meng een tas suiker met een tas zelfrijzende bloem en strooi over de rabarber.
Meng nog en tas suiker met 4 eieren en klop met een vork, giet dit over de taart.
Bakken op 225?C gedurende een half uur.

Serveertip

Bestrooi na afkoeling met bloemsuiker.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gretalana


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gretalana
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top