1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Zomerse roerbakschotel

Zomerse roerbakschotel

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 27-06-2003

Ingrediënten 4 personen


1 duopak krieltjes (700 g)//
4 tomaten//
3 eetlepels olijfolie//
2 schaaltjes Provencaals gekruide runderreepjes (a ca. 250 g)//
1 zak Italiaanse groentemix (400 g)//
1/2 zakje verse basilicum (a 15 g)


Verder heb je nodig


Wok


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Krieltjes in ca. 4 minuten beetgaar koken, afgieten en laten uitlekken.
Intussen tomaten wassen en in partjes snijden.
In wok olie verhitten.
Runderreepjes in gedeeltes ca. 2 minuten bakken, uit wok scheppen en warmhouden. Roerbakmix in achtergebleven olie ca. 4 minuten roerbakken.
Krieltjes en runderreepjes toevoegen en nog ca. 3 minuten meebakken.
Tomaatpartjes toevoegen en even meewarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Basilicum boven schotel fijnknippen.
Lekker met stokbrood (bron:ah receptenkaart)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van beplekkerbek


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van beplekkerbek
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top