1. Home
  2. Recepten
  3. Marinade

Marinade

  •  , Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 27-06-2003

Ingrediënten


1 dl warme rijstwijn met ? visbouillontablet (afgekoeld), 1 eetlepel zoete chilisaus, 1 cm geraspte verse gember, 1 eetlepel gembersiroop, 2 teentjes knoflook uit de pers, 1 bosuitje in ringen



Voor vis en schaaldieren

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Marinade maken door de ingredienten te mengen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zwarte_poedel


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zwarte_poedel
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top