1. Home
  2. Recepten
  3. Regenboogspiezen

Regenboogspiezen

  •  ,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 27-06-2003

Ingrediënten


100 gr varkenslever - 8 plakjes ontbijtspek - 1 rode paprika - 150 gr biefstuk - 1 groene paprika - 8 schoongemaakte gamba's - 16 lente-uitjes - 2 maiskolven - blikje cocktailworstjes - 1 courgette - 150 gr varkensfricandeau - 8 cherrytomaatjes - 8 champignons - Italiaanse kruiden - olie



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de schoongemaakte mais 5 minuten, laat hem afkoelen en snijd elke kolf daarna in vieren. Snijd de varkenslever, de biefstuk en de varkensfricandeau elk in 8 blokjes. Rijg aan elke spies van onderen naar boven blokje lever (omwikkeld met ontbijtspek), stukje rode paprika, blokje biefstuk, stukje groene paprika, gamba, lente-uitje, stukje mais, cocktailworstje, lente-uitje, plakje courgette, stukje varkensfricandeau, tomaatje en tot slot een champignon. Maak zo 8 spiezen. Bestrijk ze met olie, waardoor wat Italiaanse kruiden zijn geroerd. Rooster ze op de barbecue in ongeveer. 10 minuten gaar.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zwarte_poedel


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zwarte_poedel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top