Amerikaanse mini-hamburgers

  • 20-30 min.

Deel dit recept

Ingrediënten
3 sjalotjes, 2 beschuiten, 500 gr rundertartaar, 2 eieren, 3 eetlepels fijngesneden peterselie, 2 eetlepels tomatenketchup, een paar druppels tabasco, peper, zout, zonnebloemolie
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snipper de sjalotjes en verkruimel de beschuiten. Meng de tartaar met de sjalot, het beschuit, de eieren, de peterselie, de tomatenketchup, de tabasco en peper en zout en vorm van dit mengsel 12 ovale hamburgertjes.

Bereidingswijze

Bestrijk ze rondom licht met roerbakolie en rooster ze op de hete barbecue in ongeveer 10 minuten bruin en gaar.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

zwarte_poedel avatar
zwarte_poedel

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten