Gehakt ovenschotel

  • Mexicaans, Ovenschotel
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 26-06-2003

Gehaktschotel in combinatie met tomaat,champignons,courgette en kaas.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 courgette
2 teentjes knoflook
1 ui
3 tomaten
1 bakjes champignons
1,5 ons belegen kaas
300 gram vastkokende aardappelen
Bertoli olie
paneermeel
peper
zout, oregano, basilicum
bouillonblokje
Het gehakt op smaak brengen met peper, zout, nootmuskaat een ei, sambal, ketjap manis , chilisaus en wat maggi.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
ovenschaal

Voorbereiding

Aardappelen in plakjes snijden en bijna gaar koken met wat zout en een bouillonblokje.
Tomaten en courgettes wassen en in plakjes snijden.
champignons in partjes snijden
kaas eventueel in plakken snijden
uien en knoflook snipperen.

Bereidingswijze

leg de aardappelen in de ovenschaal
het gehakt in een koekepan rullen en op smaak brengen (mag lekker pittig!) de champignons, uien en knoflook meefruiten.
Hierna dit alles over de aardappelen verdelen.
Dan de courgettes erover en hierna de tomaten. Dit alles bestrooien met wat zout, peper, maggi, basilicum en oregano.
Het geheel bedekken met de plakken kaas en paneermeel.
Dit alles zo'n 40 minuten in een oven van 200 graden plaatsen. eet smakelijk!

Serveertip

Er kan een frisse salade bij gegeten worden.
Denk hierbij aan wittekoolsalade.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

pdj avatar
pdj

Doorsturen

Home Recepten