1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Japanse keuken
  5. Bouillon met ei en tauge

Bouillon met ei en tauge

  • Japans, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 26-06-2003

Ingrediënten 4 personen


1 liter runder bouillon, 2 eieren, 100 gr. tauge, 1/2 el japanse sojasaus, kroepoek.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Klop de eieren los. Breng de bouillon aan de kook. Temper de hittebron en voeg al roerend met een garde de losgeklopte eieren bij de bouillon. Roer ten slotte de tauge en de sojasaus door de hete soep.

Serveertip

Serveer bij de soep kroepoek.
Voor de liefhebbers op het laatste moment 50 gr. gekookte gepelde garnalen toevoegen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marjonlin


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marjonlin
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top