1. Home
  2. Recepten
  3. Stroganoffsaus

Stroganoffsaus

Door: zarah-leander

  •  , Saus/dressing
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 16-06-2003

Ingrediënten


1 pot vleesfond (380 ml) - 1 sjalotje - 1 rode



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe de vlees fond in een steelpan en kook deze op hoog vuur voor de helft in. Pel ondertussen het sjalotje en snipper hem fijn. De paprika's wassen en in kleine blokjes snijden. De champignons schoonvegen en in dunne reepjes snijden. In een pan de boter verhitten en hier in het sjalotje aan fruiten, daar na de knoflook er in uitpersen. De paprika's en champignons en paprikapoeder toevoegen, en zachtjes dit geheel afbaken. De ingekookte fond en tomatenpuree erdoor roeren. Wilt u de saus gelijk

Serveertip

Wilt men de saus de volgende dag gbruiken, dan moet men de saus weer opwarmen, en dan afmaken.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zarah-leander
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top