Gamba Samba

  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 16-06-2003

Deel dit recept

Ingrediënten
16 grote verse gamba's - 1 el zeezout - 8 cherry tomaatjes - 8 zwarte olijven zonder pit - 4 tenen knoflook - 8 el olijfolie
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Was de gamba's en laat ze uitlekken in een vergiet. Bestrooi de gamba's met zeezout. Was de tomaatjes. Pel de knoflook.

Bereidingswijze

Rijg aan elke spies ; 2 gamba's, 1 olijf, 1 tomaatje, 1 gamba, 1 teen knoflook, 1 gamba, 1 olijf en 1 tomaatje.

Serveertip

Bestrijk de spiezen met olijfolie en grill ze aan beide kanten ongeveer 3 minuten op de barbeque.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten