Canape Richelieu

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.

smakelijk lunchgerecht

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
doosje champignons, 2 geroosterde sneetjes witbrood, tomaten ketchup, 3 plakken jong-belegen kaas, peper en zout.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
broodrooster, oven met grill

Voorbereiding

Snijd de champignons in plakjes, bak ze in een beetje boter lichtbruin, peper en zout erop. Rooster twee sneetjes witbrood.

Bereidingswijze

Bedek de geroosterde sneetjes met de champignons. Tomaten ketchup erover. Bedek het helemaal met kaas. Op iedere snee zo'n 1 1/2 plak. Leg het even onder de grill tot de kaas smelt en kleurt.

Serveertip

Je kan het serveren naar believe met wat sla/tomaatje/komkommer/peterselie. Maar het smaakt ook zonder de garnering!

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

carla35 avatar
carla35

Doorsturen

Home Recepten