Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Haagse bluf
  4. Haagse bluf

Haagse bluf

Door: josianenijssen

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 11-06-2003

Ingrediënten


2 eiwitten
1? dl. rode of zwarte bessensap of frambozensap
150 gram suiker
lange vingers



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Klop in een hoge beslagkom de eiwitten met rode- of zwarte bessensap of frambozensap en de suiker minstens 5 minuten met de Mixer heel stijf. Blijf kloppen tot de suiker is opgelost.
- Verdeel deze bluf direct over coupes of grote wijnglazen. Garneer de Haagse bluf met lange vingers en naar wens met een trosje gesuikerde aalbessen of een takje verse munt.
- **Attentie **
- Het gaat hier om een rauw eiergerecht. Laat dit gerecht dan ook niet te lang staan, serveer zo snel mogelijk en bewaar geen restjes.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van josianenijssen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top