Gevulde aardappel met verse garnaal

  • 20-30 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
? 4 kloeke aardappelen
? 600 gr verse garnaal
? 1 lepel boter zout,
? nootmuskaat en peper

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De aardappelen garen in de pel op grof zout in de oven.
De garnaal pellen en een fumet maken met de pellen, boter en bevochtigen met water.
De aardappel ledigen en de pulp mengen met de garnaal; de aardappel opnieuw vullen met het mengsel en serveren met de gezeefde en ingekookte fumet. Afwerken met een pluksel platte peterselie

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

st.oei avatar
st.oei

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten