1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Funghi trifolati

Funghi trifolati

Door: lekkerkoken1

  • Italiaans, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 09-06-2003

Ingrediënten


300 gr porcini, shi-itake of champignons
2 eetlepels boter
2-3 eetlepels olijfolie
2 fijngehakte teentjes knoflook
zout, peper
2-3 eetlepels fijngehakte peterselie



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Spoel de paddestoelen af en snijd ze in dikke plakken.
Verhit de boter en de olie in een pan en voeg de knoflook en de paddestoelen toe.
Bestrooi ze met zout en peper naar smaak en laat ze, onder af en toe roeren, zachtjes fruiten tot de paddestoelen gaar zijn. Voeg, als het mengsel te droog lijkt, eventueel enkele eetlepels water toe.
Roer de peterselie erdoor en dien het gerecht warm als antipasto of als bijgerecht op.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top